Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Супермодель Хайді Клум розсмішив пеніс у попкорні під час побачення

Супермодель Хайді Клум розсмішив пеніс у попкорні під час побачення

Категорія: Світ, Курйози
Супермодель Хайді Клум розсмішив пеніс у попкорні під час побачення Супермодель Хайді Клум згадала, як її розсмішив пеніс, який чоловік сховав у попкорні під час їхньої зустрічі. Про це вона розповіла провідній подкасті Call Her Daddy.

Коли ведуча Алекс Купер запитала 50-річну Клум про найбезглуздіший еротичний момент у її житті, супермодель згадала незвичайний випадок із попкорном.
 
"Він засунув свій член у коробку з попкорном", - прямо відповіла Клум.

«Знаєш, як чоловіки зазвичай ставлять коробку з попкорном на коліна, і ти просто їж, а потім... І в якийсь момент я зрозуміла, що... Так, у нього в коробці більше, ніж просто попкорн. Він зробив дірку на дні, засунув у неї свою маленьку сосиску, і я брала попкорн із коробки, поки...» — описала те, що сталося, Клум, додавши до слів виразний жест пальцями.

За словами моделі, цей зухвалий крок здався їй кумедним і вона навіть пошкодувала шанувальника через солю на попкорні, яка, напевно, мала дратувати чутливу шкіру пеніса. Однак Клум уточнила, що те, що сталося, не було для неї чимось еротичним і вона не стала займатися сексом з чоловіком. Вона також зазначила, що пеніс не був ерегованим, «тільки пухким».

Купер запитала, чи був пеніс змащений олією для зручності.
 
«На ньому не було ніякого мастила, але, знаєш, це дуже мене розсмішило. До цього ніхто нічого подібного не робив у моїй присутності. Треба бути дуже винахідливим і впевненим у собі, щоби таке провернути», — відповіла Клум.