Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Поширення iOS 17 сповільнилося

Поширення iOS 17 сповільнилося

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Поширення iOS 17 сповільнилося Компанія Apple вперше розкрила статистику розповсюдження iOS 17 серед користувачів смартфонів. Про це повідомляє видання studic.info.

За даними компанії, на початку 2024 року актуальна iOS була встановлена на 76 відсотків активних iPhone. На 20 відсотках смартфонів працює iOS 16, на 4 відсотках, що залишилися, — більш ранні версії операційної системи (ОС).

Журналісти дійшли висновку, що поширення нової iOS сповільнилося і вона виявилася менш популярною серед користувачів, ніж ОС минулого покоління. Для порівняння, на початку 2023 року iOS 16 було встановлено на 81 відсотку смартфонів.

Також у компанії зазначили, що актуальна iPadOS 17 встановлена на 61 відсотку планшетів Apple. iPadOS 16, що вийшла в 2022 році, користуються 29 відсотків власників iPad, іншими версіями iPadOS 15 - 10 відсотків споживачів.

На початку лютого глава Apple Тім Кук розповів про функції генеративного штучного інтелекту (ІІ), які незабаром з'являться у пристроях бренду. Зважаючи на все, власний чат-бот буде доданий до iOS 18, яку компанія анонсує влітку.