Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Партнерці уникаючого прелюдій чоловіка довелося просити допомоги у порнозірки

Партнерці уникаючого прелюдій чоловіка довелося просити допомоги у порнозірки

Категорія: Світ, Курйози
Партнерці уникаючого прелюдій чоловіка довелося просити допомоги у порнозіркиКолишня порнозірка, секс-колумністка Джесіка Стоя (справжнє прізвище Стоядинович) дала пораду жінці, партнер якої ставиться до сексу як обов'язку і не приділяє часу прелюдії. Відповідь на лист партнерки чоловіка, що уникає прелюдій, опублікувало видання Slate.

Жінці довелося просити допомоги у порнозірки, бо за три роки стосунків вони із чоловіком займалися сексом не більше 30 разів. При цьому, розповіла авторка листа, їй не подобається те, як вони кохаються.
 
«Жодної прелюдії, жодного вивчення тіл один одного, комунікації та зв'язку. Жодної близькості, я почуваюся живим мастурбатором. Він каже: "У мене стояк, хочеш застрибнути?" Якщо я не хочу, він дратується і звинувачує мене за невдалий секс», - розповіла дівчина, додавши, що в половині випадків чоловік втрачає ерекцію, а оргазм вона з ним відчувала лише одного разу. Розповідати, що йому справді подобається, чоловік відмовляється.

У відповідь Стоя припустила, що у пари, напевно, є проблеми в інших сферах відносин.
 
«Але якщо вдати, що їх немає, можна спробувати натякнути йому, що вас не влаштовує стан речей. Скажіть: "Улюблений, все мені подобається, але секс такий відстій, а наші сварки навколо нього такі жахливі, що я гадаю піти". Попросіть його разом вирішити проблему за допомогою цивілізованих розмов та терапевта», — написала екс-порнозірка, додавши, що якщо партнер відмовиться вирішувати проблему, жінці варто подумати про розставання з ним.

Раніше Стоя дала пораду жінці, яка розповіла про незвичайне інтимне прохання свого коханого. Стоячи підказала, що робити, якщо обранець хоче, щоб партнерка покусала його член.