Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Дієтолог підказала простий спосіб підтримати здоров'я судин

Дієтолог підказала простий спосіб підтримати здоров'я судин

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Здоров'я
Дієтолог підказала простий спосіб підтримати здоров'я судинКапуста кімчі, бобові та ще кілька доступних продуктів допомагають знизити рівень «поганого» холестерину в організмі. Цей спосіб підтримати здоров'я судин та артерій дієтолог Емілі Лімінг, - пише stravy.net.

Лімінг пояснила, що «поганий» холестерин ЛПНГ (ліпопротеїни низької щільності) осідає на стінках кровоносних судин, утворюючи жирові відкладення, що перешкоджають кровотоку. За її словами, якщо така закупорка відбувається в основних артеріях, зростає ймовірність розвитку інфаркту чи інсульту.

Бактерії в кишечнику сприяють зниженню рівня поганого холестерину, стверджує спеціалістка. Вони перетворюють холестерин на копростанол — воскоподібну речовину, що не розсмоктується, і виводять його з організму. Щоб запустити процес очищення, дієтолог порадила їсти кімчі, квасолю, боби та пити зелений чай.
 
Вона пояснила, що ці прості продукти збільшують різноманітність кишкових бактерій та корисні для зниження холестерину. Крім того, за словами Лімінг, щоденне вживання жмені мигдалю зменшує рівень поганого холестерину на дев'ять відсотків.
 
Також вона запропонувала тим, хто намагається знизити цей показник, обмежити споживання натуральної кави та замінити її на фільтровану або розчинну.