Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чоловіки та жінки розповіли про таємні від партнерів секс-мрії

Чоловіки та жінки розповіли про таємні від партнерів секс-мрії

Категорія: Суспільство, Світ
Чоловіки та жінки розповіли про таємні від партнерів секс-мрії Жінки та чоловіки, які приховують від партнерів свої секс-мрії, розповіли про таємні бажання. Фантазіями вони поділилися в розділі AskReddit форуму Reddit.

Деякі чоловіки розповіли, що втомилися від провідної ролі у ліжку та мріють передати партнерці управління інтимним процесом.

"Хочу, щоб моя дівчина була головною у ліжку. Притиснула мене до ліжка та робила все, що хоче. Я втомився завжди правити кораблем", - пише користувач Reddit Green_Writing_9864. 

Також одним із найпопулярніших став коментар жінки, яка мріє про довгі прелюдії, і поки що не зустріла розуміння у партнерів.

"Таємниць у мене немає, але чомусь жоден чоловік поки не зрозумів, що я хочу, щоб мене дуже довго дражнили і не давали кінчати. Заводили та остуджували хоч весь день поспіль", - повідомила користувач Reddit TwoIdleHands. 
 
Ще одна жінка розповіла, що мріє пограти з партнером у годування грудьми, але соромиться розповісти йому про це.

"Хочу, щоб він смоктав мої груди, а я хитала б його на колінах і мастурбувала б йому. Я подумала про це під час вагітності, але я вже мати, я не хочу мати дивний вигляд. І я не хочу грати з ним у дочки-матері, але турбота про нього та відчуття посмоктування грудей заводять мене", - написала користувачка dawn8554. 

Раніше чоловіки, які не одержують задоволення від орального сексу, розповіли на Reddit про свій досвід. Деякі з користувачів зізналися, що їм ніяково, коли партнерка не може довести їх до оргазму.