Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » 29-річна вчителька з Канади отримала три роки в'язниці за секс із учнем

29-річна вчителька з Канади отримала три роки в'язниці за секс із учнем

Категорія: Світ, Курйози
29-річна вчителька з Канади отримала три роки в'язниці за секс із учнем У Канаді колишня вчителька з провінції Альберта отримала три роки в'язниці за секс із школярем. Про це повідомляє CTV News.

29-річна Ребека Маккаббін з міста Медісін-Хат була заарештована 16 грудня 2021 року за звинуваченням у згвалтуванні та сексуальній експлуатації особи, яка не досягла повноліття. Підліток самостійно звернувся до поліції і заявив, що неодноразово зазнавав сексуального насильства з боку педагога з січня 2021 року.

Основний судовий процес над Маккаббіном розпочався в лютому. Жінка заявила, що визнає себе винною на першому ж засіданні. Вона підтвердила, що, починаючи з січня 2021-го, шість разів вступала в сексуальні стосунки з учнем школи селища Данмор, де тоді працювала.

У результаті суд засудив її до трьох років ув'язнення за сексуальну експлуатацію неповнолітнього. Крім того, жінку зобов'язали скласти зразок ДНК для бази даних правоохоронців.

Раніше в США вчителька фізкультури зізналася, що займалася сексом із 14-річним підлітком. Розслідування проти 25-річної жінки розпочалося після того, як до поліції звернулася мати школяра.