Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Що таке фігурки KAWS?

Що таке фігурки KAWS?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Що таке фігурки KAWS? KAWS – мега популярні мистецькі іграшки, дизайн яких вигадав дуже модний нині американський художник Брайан Доннеллі. Його постаті стають знаменитими, щойно виходять у світ, причому не важливо, це ростова скульптура, або міні статуетка.

 

Його статуї у вигляді збільшених фігурок Kaws можна побачити у різних точках світу: великі аеропорти, виставкові зали, музеї, художні галереї світу прагнуть купувати та виставляти його роботи. Художник регулярно бере участь у колабораціях із провідними світовими брендами, такими як Dior, Nike та інші. Його персонажів зображують на одязі світові бренди.

 

За основу його фігурок взято широко відомі мультиплікаційні персонажі - Міккі Маус, Смурфікі, Снупі, Губка Боб та інші. Акценти художник робить, використовуючи знак X на очах, руках, носі, вухах. Фігури часто зображені в незвичайних позах, наприклад, із сором'язливо схиленою головою.

 

Слово KAWS, по суті, вигадане самим художником і не має жодного значення, художник орієнтувався на набір літер. Творчий шлях художника розпочинався з графіті, також він працював позаштатним аніматором. У 1999 році Доннеллі створив для японського бренду Bounty Hunter оригінальну вінілову іграшку Міккі Мауса - Companion, ось з неї все і почалося.

 

KAWS — один із найзнаменитіших і найзатребуваніших сучасних артистів, спадщину яких складно вписати в рамки одного конкретного жанру — поряд із Шепардом Фейрі (Obey) та Роном Інглішем. До того ж художник відрізняється характерним стилем, який не сплутати з жодним іншим. Він виставляється у найкращих світових галереях, робить ілюстрації, що прикрашають одяг та взуття міжнародних брендів, та випускає колаборації, ціна яких на вторинному ринку сягає немислимих позначок.

 

Іграшка KAWS одна з найвідоміших іграшок сучасності, саме ці іграшки мають величезний попит серед людей, яким не байдуже сучасне мистецтво.

 

KAWS буде чудовим предметом інтер'єру у вашій квартирі або офісі, це чудовий подарунок для будь-якої креативної та сучасної людини.

 

Фігурки KAWS з'явилися наприкінці 90-х. Перші, вінілові фігурки у співпраці з Medicom Toy одразу стали справжнім хітом у колекційній спільноті, просто вибухом у 2018 і зараз стрімко набирають обертів! Кавс це вже не просто іграшки чи об'ємні фігурки, це мистецтво, стиль та ціла культура. Bearbrick це перша серійна платформа дизайнерських фігурок, а також симпатичні невеликі ведмеді, створені компанією Medicom.

 

Перші Bearbrick з'явилися 27 травня 2001 року на виставці World Character Convention 12 у Токіо як подарунок відвідувачам. З того часу було випущено понад чотири тисячі фігурок у різних серіях, розмірах та з різних матеріалів. Kaws фігурка іграшка виконана із щільного матеріалу, що має приємну та м'яку поверхню. Фігурка має деталі, що рухаються, і ляльками можна вільно грати! Мініфігурки це чудовий додаток до вашого інтер'єру. Великодні фігурки в яких не кожен зможе розглянути мистецтво. Міні фігурки нового часу і цим все сказано.