Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Колишній будинок Ніколаса Кейджа продадуть із багатомільйонною знижкою

Колишній будинок Ніколаса Кейджа продадуть із багатомільйонною знижкою

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Колишній будинок Ніколаса Кейджа продадуть із багатомільйонною знижкоюКолишній будинок американського актора Ніколаса Кейджа у Сан-Франциско вирішили продати із багатомільйонною знижкою. Причиною для величезного дисконту стала пожежа, що сталася у будівлі у 2020 році, пише Daily Mail.

Нинішні власники особняка придбали його у 2019 році за 6,5 мільйона доларів. Роком раніше нерухомість оцінювали у 12 мільйонів доларів. Зараз за нього хочуть отримати 3,5 мільйона доларів — більш ніж утричі менше, ніж він коштував 2018 року.

Йдеться про особняк у вікторіанському стилі загальною площею 643 квадратні метри. Усередині є п'ять спалень, вітальня з ліпниною, їдальня з вітражами, кухня з островом для приготування та еркерами, шість повноцінних ванних кімнат та один додатковий санвузол.

Наразі в будинку проводять ремонт після пожежі, яка пошкодила задню частину будівлі. Серед особливостей об'єкта — майже чотириметрові стелі та двометрові вікна. Зовні будинку є чорнові сходи та викладений чорно-білою плиткою майданчик. Біля входу розташовані дві статуї у вигляді левів. Також на території є гараж на чотири машини, ліфт, винний льох та офіс.

У травні 2023 року на продаж виставили колишню квартиру Ніколаса Кейджа у Нью-Йорку. За квартиру в 51-поверховому хмарочосі Олімпік-Тауер попросили 15,5 мільйона доларів, проте минулого року об'єкт оцінювали 16,5 мільйона. У 2004 і 2005 роках актор придбав у цій будівлі дві квартири за 5,5 мільйона доларів, а потім об'єднав їх. Однак у 2009 році він продав житло за 7,5 мільйона доларів через борги.