Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Дівчина стала порномоделлю заради порятунку кинутих тварин

Дівчина стала порномоделлю заради порятунку кинутих тварин

Категорія: Світ, Курйози
Дівчина стала порномоделлю заради порятунку кинутих тварин Дівчина пов'язала своє життя із секс-індустрією заради благодійності та не пошкодувала. Про це повідомляє Daily Star.

28-річна порномодель Деніель Ленза раніше регулярно проводила прямі трансляції на ігровому стрімінговому сервісі Twitch і була популярною серед користувачів. Пізніше деякі з її конкурентів завели акаунти на платформі OnlyFans, стали публікувати матеріали відвертого характеру та отримувати великі суми грошей.
 
Спочатку Ленза відмовлялася заробляти порнографією, а потім усвідомила, що турбувалася лише про чужу думку на свій рахунок.
 
«Тому я вирішила, до біса все це, і створила акаунт на OnlyFans. А потім все пішло за накатаною», — розповідає вона.

Однак Ленза зізналася, що стала порномоделлю насамперед заради благодійності. Вона збирає гроші для притулку, який займається порятунком кинутих тварин.

Раніше повідомлялося, що шкільна вчителька публікувала фотографії сексуального характеру в мережі та втратила роботу. Вона розмістила в соцмережі посилання на обліковий запис на платформі OnlyFans, що стало відомо адміністрації шкільного округу.