Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США 23-річна дівчина завагітніла від 49-річного батька найкращої подруги

В США 23-річна дівчина завагітніла від 49-річного батька найкращої подруги

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
В США 23-річна дівчина завагітніла від 49-річного батька найкращої подруги Жителька США закохалася у батька кращої подруги та завагітніла від нього. Про це повідомляє Daily Mirror.

Дівчина на ім'я Джоні розповіла про роман її кращої подруги Джини зі своїм батьком Девідом на американському шоу «Доктор Філ». За словами американки, вона познайомила 23-річну Джину із 49-річним батьком у новорічну ніч. Пізніше Джоні дізналася, що подруга зблизилася з Девідом і почала зустрічатися з ним за її спиною, а потім завагітніла від нього.

Джоні зізналася, що у неї були напружені стосунки з батьком упродовж багатьох років, а тепер вона зовсім віддалилася від нього. Вона назвала Джину «золотошукачкою», яка вступила у стосунки з чоловіком на 26 років старшим за неї лише для того, щоб витрачати його гроші. «Мій батько дуже легковажно ставиться до цих стосунків. Йому треба прийти до тями», — каже Джоні.

Джина, у свою чергу, стверджує, що полюбила Девіда не через його матеріальне становище. Вона зазначила, що є ліцензованим косметологом та самостійно заробляє гроші. Девід також спростував заяви доньки і наголосив, що щасливий бути разом із Джиною.
 
"У нас прекрасні стосунки, незважаючи на різницю у віці", - вважає він.

Раніше повідомлялося, що 80-річна жінка з Танзанії завела відносини з таксистом на 56 років молодшою за неї. 24-річний Джордж і 80-річна вдова Кетрін Томас познайомилися, коли вона сіла на мототаксі.