Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Названа криптовалюта, що стрімко набирає популярності

Названа криптовалюта, що стрімко набирає популярності

Категорія: Наука та IT, Гроші

 

Названа криптовалюта, що стрімко набирає популярності В останні місяці значно зріс інтерес до нового мемкоіну під назвою GRIMACE. За останній період токен зріс на 560 відсотків, що може стати трампліном для ще більшої зміни в ціні, - повідомляє newscryptocoin.com.

 

Поточна ситуація і очевидні передумови зростання вказують на те, що висока ймовірність схожого стрибка, так як проект знаходиться в процесі запуску масштабної маркетингової кампанії. Для подібних проектів зростання в аналогічних умовах у 10, 20 і навіть 100 разів не є чимось незвичним, стверджують опитані аналітики.

 

Проект GRIMACE розпочався жартома — офіційний обліковий запис McDonald's дотепно відповів Ілону Маску, що вони почнуть приймати Dogecoin тільки коли Tesla почне приймати GRIMACE COIN. Назва монети, яка тоді ще не існувала, є відсиланням до відомого в США маскоту мережі McDonald's. Згодом фіолетова істота послужила прообразом маскоту GRIMACE.

 

Після свого запуску у квітні 2023 року, монета швидко набрала популярності завдяки перепалці між корпораціями. Також на інтенсивне зростання вплинули назва, що запам'ятовується, і яскравий логотип. Вже зараз кількість власників перевищує 10 тисяч, а кількість транзакцій давно перевищила 60 тисяч.

 

Токен з'явився у квітні 2023 року в Dogechain і відразу ж зайняв лідируючі позиції щодо кількості транзакцій у мережі. Лістинг Grimace на біржі MEXC спровокував тисячі реєстрацій нових учасників, які бажають торгувати популярним мемкоіном. З моменту лістингу вартість токена збільшилася з 4,8 до 28 доларів США, принагідно ставлячи рекорди за денними обсягами торгів, що перевищують у пікові моменти 25 мільйонів доларів.