Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Легенда американського баскетболу сколотила «імперію нерухомості»

Легенда американського баскетболу сколотила «імперію нерухомості»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Легенда американського баскетболу сколотила «імперію нерухомості» Чотириразовий чемпіон Національної баскетбольної асоціації (НБА) Шакіл О'Ніл сколотив «імперію нерухомості». Шикарні особняки спортсмена розкидані чотирма штатами країни, пише New York Post (NYP).

За даними видання, О'Ніл володіє дев'ятьма маєтками. У місті Макдоно, штат Джорджія, уславлений баскетболіст придбав цілих чотири будинки. Їхня площа варіюється від 408 до 1 670 квадратних метрів. Журналісти припускають, що незабаром на місці деяких з них виникне більший особняк.

У Техасі О'Ніл має у своєму розпорядженні дві маєтки. Одне — у Керролтоні, неподалік столиці штату. У ньому на 483 квадратних метрах розмістилися п'ять спалень та шість ванних кімнат. Друга садиба знаходиться у Шугар-Ленді, її площа становить 594 квадратні метри.

У 2021 році в Лас-Вегасі, штат Невада, зірка НБА купив елегантний особняк із п'ятьма спальнями та шістьма ванними. Його площа дорівнює 446 квадратних метрів. Крім того, в інвестпортфелі легендарного центрового — будинок площею 427 «квадратів» у Хемптоні, штат Джорджія, та 930-метрова садиба у Флориді із сімома спальнями та ванними.

Напередодні в ефірі власної програми «Великий подкаст із Шаком» О'Ніл зізнався, що почувається самотнім у будинку площею 9 тисяч квадратних метрів. За словами спортсмена, він, батько шістьох дітей, зробив у житті багато дурниць, через які тепер залишився без сім'ї.

У жовтні 2021 року О'Ніл позбавився особняка у Флориді, яким володів з 90-х. На те, щоб знайти покупця, символ світового баскетболу пішов три роки.