Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Nvidia представила першу версію свого чат-бота

Nvidia представила першу версію свого чат-бота

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Nvidia представила першу версію свого чат-ботаКорпорація Nvidia представила першу версію свого чат-бота, що працює локально на комп'ютері. Про це повідомляється у блозі компанії, - пише aicybernews.com.

Chat With RTX заснований на штучному інтелекті (ІІ) та працює з даними, доступними на комп'ютері користувача. Це основна відмінність чат-бота від інших, які зазвичай взаємодіють із інформацією в інтернеті. Сервіс дозволить здійснювати пошук файлів, працювати з документами, давати підказки.

Чат-бот може працювати як віртуальний помічник, спираючись на потужність Nvidia GeForce RTX 30-ї серії або нових відеокарт. Для встановлення сервісу комп'ютер повинен мати ОС Windows та не менше 8 гігабайт оперативної пам'яті.

"Оскільки Chat With RTX працює локально на ПК і робочих станціях з Windows RTX, результати надаються швидко, а дані користувача залишаються на пристрої", - зазначили розробники чат-бота. Chat With RTX доступний для завантаження безкоштовно на сайті компанії.

На початку лютого корпорація Google перейменувала чат-бот Bard на Gemini і запустила платну передплату на потужну версію ІІ. Протягом перших двох місяців сервіс буде безкоштовним, далі – 20 доларів на місяць.