Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Дописувач порномоделі завів роман із її матір'ю

Дописувач порномоделі завів роман із її матір'ю

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Дописувач порномоделі завів роман із її матір'ю Модель Onlyfans із Австралії заявила, що чоловік, підписаний на її особливий контент, почав зустрічатися з її матір'ю. На історію жінки, яку розповів в ефірі радіопрограми The Kyle and Jackie O Show, звернуло увагу Metro.

28-річна Софія завела обліковий запис на платформі OnlyFans кілька років тому. У загальний доступ вона викладає лише фотографії топлес, на яких заробляє близько шести тисяч фунтів стерлінгів на місяць. Однак для деяких шанувальників за особливу плату Софія виступає у ролі порномоделі та знімає відверті ролики.

Модель розповіла радіоведучим, що один із її найбільших шанувальників витратив на її особливий контент понад 500 австралійських доларів за кілька місяців. А потім познайомився з її матір'ю у спортзалі, і вони почали зустрічатись.
 
«Він не просто бачив мої знімки топлес, він бачив набагато більше. Ми обмінювалися фотками, і він бачив ролики, де я чіпаю себе», - заявила Софія.

Хоча мати жінки знає про її еротичну кар'єру на OnlyFans, вона не в курсі про більш відверті ролики. Через це Софія не може розповісти матері, що знає про особливі захоплення її нового бойфренда. Більше того, модель підозрює, що чоловік познайомився з її батьком, щоб бути ближчим до неї.

Софія розповіла, що після знайомства з її матір'ю він видалив фотографії, які відправляв їй, і перестав спілкуватися з нею в OnlyFans. Проте чоловік залишився її передплатником. Модель запитала поради у провідних програми - Кайла Сенділендса та Джекі О'Хендерсон. Вони порадили Софії негайно розповісти матері всю правду, «поки вона не закохалася в цю людину ще більше».