Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Газові пальники для туризму: як обрати оптимальну модель

Газові пальники для туризму: як обрати оптимальну модель

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Газові пальники для туризму: як обрати оптимальну модельВибір оптимального газового пальника для туризму — завдання не з легких. Адже на ринку представлено безліч моделей, що відрізняються за багатьма параметрами. Інтернет-магазин Travelersclub має великий вибір туристичного спорядження та газового обладнання для мандрівок та походів.


 

Щоб придбати саме той варіант, який максимально задовольнить ваші потреби, варто чітко усвідомлювати, з якою метою він потрібен і за яких умов використовуватися.

 

Типи газових пальників

 

Найбільший попит мають пальники з виносним шлангом, де відмінною рисою є наявність гнучкого шлангу, який з'єднує пальник безпосередньо з газовим балоном. 

 

Їхні ключови переваги: 


  • висока стійкість;

  • можливість розмістити великий посуд;

  • зручність у користуванні. 

 

Основні недоліки — більші габарити і вага порівняно з іншими видами.

 

Також можна придбати накручивані пальники. Конструкція такого пристрою дозволяє накручувати його безпосередньо на газовий балон. 

 

Переваги: 


  • компактні розміри;

  • мала вага;

  • зручність зберігання і транспортування.

 

Серед недоліків виділяють обмеженість у розмірі та вазі посуду. 

 

Такий поділ умовний, адже існують і комбіновані моделі. Проте він допомагає зорієнтуватися у виборі туристичного пальника за типом конструкції.

 

Ключові критерії вибору туристичного пальника

 

Одним з найважливіших факторів, який варто враховувати, — кількість людей у групі, для якої буде призначений пальник. Якщо ви збираєтеся у невелику на 1-3 особи подорож, то зручним рішенням буде компактний накручуваний варіант. Натомість для великої групи туристів краще підійде більш потужний і продуктивний приварінт з навісним шлангом.


Наступним важливим моментом є умови, в яких планується використовувати пальник. Перед купівлею варто уточнити:


  • температурний режим;

  • особливості місцевості;

  • середні показники вологості та вітру. 

Адже деякі пристрої можуть виявитися непридатними для екстремально низьких чи високих температур, а також сильного вітру.


Газові пальники для туризму: як обрати оптимальну модельЩе один нюанс, який не варто оминати увагою — оптимальне співвідношення ваги та габаритів обраного пальника. Звичайно, хотілося б мати максимально легку і компактну модель. Проте надто маленькі та вузькі пальники будуть поступатися за потужністю та функціональністю.

 

Вибір конкретної приладу значною мірою залежить від швидкості та зручності приготування їжі. Якщо вам потрібно швидко нагріти воду чи розігріти консерви, можна обійтися більш простим варіантом. А ось повноцінне приготування страв вимагає все ж таки більш досконалого функціоналу.

 

Порівняння моделей 

 

Пристрої з виносним шлангом вирізняються більшою стійкістю та можливістю встановлювати посуд значних розмірів. Завдяки гнучкому шлангу такі пальники значно більш зручні у використанні. Проте їх вага та габарити перевищують аналогічні показники накручуваних моделей.


Натомість останні можуть похвалитися компактністю та невеликою вагою, що дуже зручно під час транспортування та зберігання. Проте за рахунок менших розмірів вони програють у міцності та стабільності.

 

Які ще опції та аксесуари є у продажу

 

До додаткових можливостей варто віднести наявність запальнички для автономного розпалювання, функцію регулювання полум’я, захист від вітру. Ці опції значно підвищують зручність використання пальника за різних умов.

 

Що стосується аксесуарів, то це можуть бути різноманітні:


  • решітки;

  • треноги;

  • каструлі;

  • міні-грилі;

  • та інше приладдя для приготування їжі. 

 

Такий набір дозволить значно розширити кулінарні можливості туристичного газового обладнання.

 

Забудьте про незручності з розпалюванням багаття на природі. Обирайте сучасний та функціональний газовий пальник для подорожей чи кемпінгу в інтернет-магазині Travelersclub за прийнятною ціною.