Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Американські військові опублікували звіт про російські війська

Американські військові опублікували звіт про російські війська

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Американські військові опублікували звіт про російські військаСухопутні війська США підготували 280-сторінкове зведення даних «Російська тактика» про Збройні сили (ЗС) Росії, їх структуру, озброєння та тактику дій, але залишили за дужками конфлікт в Україні. 

Матеріал заявлений американськими військовими як навчальний посібник для «воєнної підготовки, професійної освіти та розвитку лідерів». Згідно з передмовою, «в ньому розбирається тактика, організація та дії російських військових, описується, як Росія почала б воювати, відповідно до своєї доктрини».
 
«Використовуються російські тактичні концепції, які застосовуються під час підготовки та навчання, насамперед для великомасштабних військових операцій», — наголошується в документі.

У публікації містяться різні відомості – від місць постійної дислокації військових частин до тактико-технічних характеристик російських озброєнь. Її автори стверджують, що не стосуються дій російських військ в Україні, вважаючи передчасним давати оцінку того, «наскільки вони підтверджують чи заперечують доктринальну стратегію та тактику».

Раніше генерал-майор Армії США Кертіс Тейлор похвалив роботу та тактику артилерії Збройних сил Росії. За його словами, "російська артилерія ускладнює маневр, а також робить командні пункти нежиттєздатними".