Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Помер банкір Джейкоб Ротшільд. Його вважали таємним правителем світу

Помер банкір Джейкоб Ротшільд. Його вважали таємним правителем світу

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Помер банкір Джейкоб Ротшільд. Його вважали таємним правителем світуБританський фінансист, голова лондонської гілки родини Ротшильдів, лорд Джейкоб помер у віці 87 років.

Банкір розпочав кар'єру в сімейному банку NM Rothschild & Sons у 1963 році. Згодом він став головою RIT Capital Partners, одного з найбільших інвестиційних фондів – чиста вартість його активів оцінюється приблизно у два мільярди фунтів стерлінгів.

Крім того, він став співзасновником J Rothschild Assurance Group (St James's Place plc з 1997 року) на початку 1990-х років.
 
Компанія займається консалтингом з фінансових питань, у 2023 році кількість коштів, що знаходяться під управлінням компанії, досягла 168,2 мільярдів фунтів стерлінгів.

У маєтку Уоддесдон, керованому фондом Ротшильдів, інвестбанкіра назвали філантропом та культурним лідером, якого не вистачатиме друзям та колегам.

Фонд Ротшильдів та маєток Уоддесдон із глибоким сумом повідомляють про смерть лорда Ротшильда, бізнесмена, підприємця, філантропа та культурного лідера. Його дуже не вистачатиме його родині, колегам та численним друзям

Родина банкіра повідомила, що Ротшильда поховають відповідно до сімейних звичаїв серед близьких.

Ротшильда називали господарем світу

Теорії змови навколо родини Ротшильдів неодноразово обговорювалися у мережі, ЗМІ та соцмережах. Зокрема, вони фігурували в одному з ранніх інтернет-бюлетенів, їм був присвячений перший випуск журналу Conspiracy Nation в 1994 році.

Крім того, ім'я Ротшильда згадувалося у зв'язку з катастрофою Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines. Було опубліковано мем із банкіром, у якому говорилося: «Ми володіємо вашими ЗМІ, нафтою та урядами».