Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США пояснили необхідність заміни Bradley

У США пояснили необхідність заміни Bradley

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
У США пояснили необхідність заміни BradleyАрмія США планує замінити бойові машини піхоти (БМП) Bradley новою машиною XM30, яку розробили компанії Rheinmetall Vehicles та General Dynamics Land Systems. Необхідність заміни БМП пояснили у публікації The National Interest (NI).

За словами бригадного генерала Джеффрі Нормана, останніми роками конкуренти США значно збільшили можливості своєї бронетехніки.
 
"Найкращий спосіб реагування - забезпечити оснащення наших з'єднань бойовими машинами піхоти, які можуть забезпечити велику живучість, потужну летальність на дальності протистояння та покращені можливості маневрування на полі бою", - наводить його слова NI.

Прототип машини планують випустити до кінця 2024 року. Зазначається, що XM30 перевершить Bradley за маневреністю, вогневою потужністю та живучістю. Також машина може отримати силову гібридну установку. Модульна архітектура XM30 дозволить впроваджувати в її конструкцію нові елементи в міру їхньої появи.
 
Військові хочуть отримати гусеничну БМП з безлюдною вежею та автоматичною гарматою калібру 50 міліметрів. Машина з екіпажем із двох людей зможе перевозити шість піхотинців.