Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Вушанки жіночі — стильний, теплий та практичний головний убір на ваш вибір

Вушанки жіночі — стильний, теплий та практичний головний убір на ваш вибір

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Вушанки жіночі — стильний, теплий та практичний головний убір на ваш вибір У гардеробі сучасної жінки сьогодні може бути величезна різноманітність головних уборів — капелюхи, шапки, панами, кепки, палантини, хустки, косинки, бандани та пов'язки на голову. Всі вони мають свою історію виникнення та популяризації. Найбільший інтерес та попит у споживачів за всіх часів, включаючи сучасність, мають шапки «вушанки».


Примітно, що головні убори цього типу популярні серед людей обох статей і різного віку. Купити жіночу шапку-вушанку, ціна якої, залежно від вибору моделі, може становити від 450 до 920 грн. Ви можете в магазині FORTUNE. Це функціональний елемент та стильний аксесуар, здатний підкреслити індивідуальність та завершити образ.


Особливості та переваги шапки-вушанки

 

Особливістю шапки-вушанки є наявність у неї такого конструктивного елемента, як вушка. Їх можна зав'язати зверху на маківці або опустити вниз, зав'язавши під підборіддям для захисту вух від негоди та холоду. Вони виготовляються у різноманітних моделях, з різних матеріалів та представлені у широкому асортименті. Наприклад, вибрати стильну вушанку для жінки в нашій країні можна у магазині FORTUNE.

 

Основні переваги шапок-вушанок

 

Шапка-вушанка є універсальним головним убором для будь-якої людини та відмінним вибором для захисту від холоду. Найбільш привабливі сторони вушанок у тому, що вони:


  • забезпечують надійний захист від холоду, морозу та вітру;

  • візуально виглядають стильно та модно;

  • легко поєднуються з різними видами та стилями одягу, чи то пальто, куртка чи пуховик;

  • надають образу жінки завершеності та стильності.

 

Теплу, стильну та модну жіночу вушанку в асортименті пропонує купити наш магазин.


Оригінальні та теплі жіночі вушанки в асортименті інтернет-магазину FORTUNE


На сайті нашого магазину представлені різноманітні моделі жіночих вушанок, серед яких ви можете вибрати для жінки вушанку без бренду, а також шапки від виробника KENT&AVER.


  1. Ушанки без бренду представлені такими моделями:

  • з вухами на закльопці — це цікава модель зі штучним хутром та застібкою-заклепкою на вухах, виготовлена з якісного та тактильно приємного матеріалу, верх якого має лакове покриття.

  • з натуральним хутром — це жіноча вушанка з натуральним хутром кролика на підкладці, що утеплює, з синтепону. Верх шапки виконаний з практичної та міцної плащової тканини.

  1. Вушанки від бренду KENT&AVER:

  • Ангорова — це стильна, м'яка та дуже тепла жіноча вушанка з вовни ангори на байковій основі. Вуха цієї моделі оснащені стяжками для швидкої та зручної фіксації на підборідді. Фахівці FORTUNE особливо рекомендують підліткам, дітям та жінкам носити вушанки з ангорської вовни в холодну осінь та зиму.

  • Плащова зі штучним хутром — тепла жіноча вушанка з плащової тканини на байковій основі, м'яка та тепла, привертає увагу жінок. Модель оснащена зручними та стильними стяжками для фіксації вушок на підборідді. Також вона підходить для підлітків та дітей.

  • Плащова з хутряним передом — жіноча вушанка на байковій основі з верхом із плащового матеріалу зручна в носінні. З хутряним клапаном, спеціальними стяжками для фіксації під підборіддям, стильна, з високим теплозахистом, ця шапка підійде підлітку, дитині та жінці.

  • Ушанка жіноча TEDDY на байковій основі, м'ятна — дуже тепла і м'яка, виконана в оригінальному і модному м'ятному кольорі, така шапка урізноманітнить ваш зимовий гардероб, внесе в нього свіжу нотку, виділить вас із загальної маси.

 

Купити з доставленням по Києву жіночу вушанку або замовити модель, що сподобалася, в будь-який інший населений пункт України можна на сайті онлайн магазину FORTUNE. Заходьте до нас на сайт, щоб стати володаркою цього модного та стильного аксесуара, щоб у найхолоднішу пору року почуватися комфортно та захищено.