Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США висміяли фізичні та розумові здібності Байдена

У США висміяли фізичні та розумові здібності Байдена

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
У США висміяли фізичні та розумові здібності Байдена Популярне американське шоу Saturday Night Live (SNL) випустило скетч про соратників президента Сполучених Штатів Джо Байдена, включаючи речника Білого дому Карін Жан-П'єр. При цьому людей із оточення американського лідера спародували актори.

За сюжетом соратники стверджують, що, незважаючи на думку американців у соцопитуваннях, Байден не надто старий, щоб відпрацювати ще один президентський термін. Сам скетч імітує випуск випуску телеканалу CNN. Актриса в ролі телеведучої спілкується з наближеними президента, однією з них була актриса в ролі Карін Жан-П'єр.

«Приємно поговорити з вами про найенергійнішу людину, яку я коли-небудь знала, Джо Байдене», — зазначила «прес-секретар Білого дому» на відео.

На запитання «телеведучої», чи це так, вона гордо відповіла: «Абсолютно». За словами «Жан-П'єр», вона щойно була у нього, а «за зачиненими дверима він вихор». Далі актриса у ролі прес-секретаря Білого дому показала графік Байдена. У ньому з самого ранку є інтенсивне велотренування, гра в шахи, в якій «президент» перемагає всього за пару хвилин.

Після цього актор у ролі Байдена зустрічається з вищим армійським керівництвом для обговорення військової стратегії та «змагання з віджимань», у якому політик також легко перемагає.

Раніше екс-президент США Дональд Трамп закликав голову Білого дому Джо Байдена скласти тест на розумові здібності. Трамп підкреслив, що сам здавав тести двічі, причому обидва рази без помилок. Політик переконаний, що всі президенти, а також претенденти на пост глави держави мають складати подібні випробування в обов'язковому порядку.

Крім того, представник офісу кандидата в сенатори від штату Мічиган Майкла Гувера Ханна Елліторп заявила, що розумовий стан Джо Байдена робить його непридатним для продовження роботи на посаді глави держави.