Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Найсексуальніша вчена у світі назвала свої найнебезпечніші хобі

Найсексуальніша вчена у світі назвала свої найнебезпечніші хобі

Категорія: Світ, Курйози
Найсексуальніша вчена у світі назвала свої найнебезпечніші хобі  Дослідниця, письменниця та бікіні-модель Розі Мур, відома як «найсексуальніша вчена у світі», назвала свої хобі, які вона вважає найнебезпечнішими. Про це повідомляє Daily Star.

Мур оцінила небезпеку своїх незвичайних захоплень за десятибальною шкалою. Найбезпечнішим заняттям вона назвала полювання на пітонів. Вчена не стала виставляти оцінку цьому хобі і зазначила, що загроза життю при лові цих змій практично дорівнює нулю.

Плавання з тигровими акулами Мур виставила шість балів. «Це не так вже й небезпечно, якщо все організовано правильно. Хоча потенціал є», - заявила вона.

Набагато більш ризиковано, на думку вченої, занурюватися в печери з аквалангом і особливо без нього. Цим своїм захопленням вона виставила сім та вісім балів. Дев'ять балів здобула робота з отруйними зміями.
 
"Якщо напортачити з деякими видами, це може бути фатально", - сказала Мур.

Ще одну дев'ятку жінка виставила плавання у водоймі з алігаторами. На одному з найпопулярніших відео за її участю вона пропливає під водою за кілька метрів від сплячої рептилії.

У 20 років Мур вступила до Атлантичного університету Флориди та почала вивчати екологію. Потім вона продовжила навчання в аспірантурі та сфокусувалася на вивченні водних ресурсів, географічних інформаційних систем та технологій дистанційного зондування Землі.

У листопаді 2023-го року Мур виклала на сторінці у соціальній мережі ролик, у якому разом із аквалангісткою Крістіною Рекальде здійснює занурення з акулами. Жінки кілька разів пропливли за сантиметри від акул, знімаючи зграю на відео.