Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Конгрес США досяг домовленостей щодо бюджету

Конгрес США досяг домовленостей щодо бюджету

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Конгрес США досяг домовленостей щодо бюджету Представники Республіканської та Демократичної партії Конгресу США досягли компромісних домовленостей, які дозволять виділити федеральні кошти на роботу нинішнього американського уряду в рамках бюджету до кінця цього фінансового року. Про це з посиланням на слова лідера демократичної більшості у Сенаті Конгресу Чака Шумера повідомляє Reuters.

«Хороша новина полягає в тому, що Конгрес нарешті досяг двопартійних домовленостей щодо шести законопроектів про фінансування уряду, що дозволить продовжити його роботу. Коли ми отримаємо законопроекти [в роботу], Сенату знову буде потрібна двопартійна співпраця, щоб прийняти їх до крайнього терміну, [настане] у п'ятницю, 8 березня, і уникнути припинення роботи уряду», — йдеться у його заяві.

Раніше Білий дім повідомив, що президент США Джо Байден підписав тимчасовий бюджет уряду, який дозволить уникнути перебоїв у його фінансуванні та зупинення роботи.
 
Чинні тимчасові ліміти фінансування федерального уряду закінчуються для різних відомств 1 і 8 березня. Нові заходи продовжать їх до 8 та 22 березня відповідно. Це дозволить законодавцям завершити роботу над повноцінним річним бюджетом.