Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Філ Фоден - головний переможець Манчестерського дербі

Філ Фоден - головний переможець Манчестерського дербі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт

Філ Фоден - головний переможець Манчестерського дербіГоворячи про найважливіших гравців у команді "Манчестер Сіті", більшість майже напевно першочергово назвуть Ерлінга Голанда та Кевіна де Брюйне. Потім можуть згадати Родрі, який уже провів 59 ігор, жодного разу не відчувши поразки на клубному рівні. Однак у цьому сезоні Фоден заслуговує бути на вершині. Завдяки його натхненній грі "Сіті" продовжує набирати очки, а вболівальники використовують бк melbet для того, щоб укладати парі на поєдинки команди Пепа Гвардіоли. 


Дубль півзахисника збірної Англії в другому таймі в неділю збільшив його кількість голів за сезон до 18 - найкращий результат у його і без того видатній кар'єрі - причому шість із них припали на його останні шість ігор у Прем'єр-лізі. Без цих голів "Сіті" втратив би дев'ять очок і, найімовірніше, практично вибув би з боротьби за титул.

 

Гвардіола навіть припустив, що Фоден досі є найкращим гравцем сезону Прем'єр-ліги, додавши: "Перемога в іграх - це коли ти стаєш гравцем світового класу. Усі грають добре, але ти повинен робити різницю, і він якраз робить різницю".

 

У свої 23 роки Фоден ось-ось вступить у розквіт своєї кар'єри. Він показав, що може виступати на елітному рівні на різних позиціях. Більшу частину нинішньої кампанії він досягав успіху, граючи в центрі, чудово виконуючи обов'язки "десятки", коли де Брюйне був травмований. У неділю, тим часом, він грав в основному на правому фланзі, ставши справжнім кошмаром для Віктора Лінделефа. Дубль Фодена схилив шальки терезів у Манчестерському дербі на користь "Сіті".