Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порноактор, який переспав з п'ятьма тисячами жінок, поскаржився на депресію

Порноактор, який переспав з п'ятьма тисячами жінок, поскаржився на депресію

Категорія: Світ, Курйози
Порноактор, який переспав з п'ятьма тисячами жінок, поскаржився на депресію Порноактор Рокко Сіффреді поскаржився на депресію та залежність від сексу. Історію легендарного порноактора напередодні виходу біографічного серіалу на Netflix публікує The Sun.

Рокко Сіффреді (уроджений Рокко Антоніо Тано) зростав у невеликому приморському італійському містечку у бідній родині. У дитинстві він служив вівтарником, а мати прочитала йому кар'єру священика. Однак її мріям не судилося збутися. У шість років Рокко втратив брата і тяжко переживав те, що сталося, а з 11 років виявляв незвичайну сексуальну активність. У 13 років він уперше побачив еротичний журнал та зрозумів, як хоче заробляти на життя.

"Я міг би стати священиком або шляховиком, як мій батько. Але коли бачиш, як батьки виживають від зарплати до зарплати, то чого можна хотіти від життя? Я хотів дати їм найкраще життя. Я мріяв про це. Я сказав собі: Ти повинен щось зробити, щоб допомогти матері. І я використав свій член. Він мені допоможе, вирішив я", - розповів порноактор.  

Коли Рокко було 20 років, він остаточно вирішив пов'язати життя з порно і запитав поради у старшого брата. Той назвав його божевільним, але порекомендував вирушити до Парижа, «піти в свінгер-клуб і зайнятися там сексом, щоб знайти пов'язаних із порно людей». Рокко послухався його поради і зустрів редактора журналу Supersex Габріеля Понтелло. Молодий італієць вразив Понтелло, і він запропонував йому знятись у порно.

Рокко вперше знявся у порнофільмі у 1986 році, а зараз на його рахунку понад 1500 картин для дорослих. Він стверджує, що він мав понад п'ять тисяч статевих партнерів. Довжина його пеніса становить 25,4 сантиметра, завдяки чому він отримав прізвисько Італійський жеребець.

Чоловік зізнався, що йому дуже подобалася робота та велика зарплата. Але згодом у нього розвинулася залежність від сексу та почалася депресія. Якоїсь миті Рокко припинив зніматися, щоб присвятити себе дружині, теж колишній порноакторці, і дітям. Однак порноактор стверджує, що через звичку займатися сексом з великою кількістю партнерів йому доводилося по три рази на день ходити до повій.

"У мені живе якийсь диявол, який зводить мене з розуму", - зазначив Рокко Сіффреді про залежність від сексу. 

Якийсь час він режисирував порнофільми, проте був незадоволений роботою акторів. Нарешті 2009 року Рокко повернувся до зйомок. Він стверджує, що до цього рішення підштовхнула його дружина. Вона нібито сказала йому, що у відмові від роботи перед камерою немає жодного сенсу, якщо він все одно ходить до повій, особливо враховуючи, що вона не просила його про жодні жертви.

Проте через сім років, після участі в реаліті-шоу, де він тиждень провів на острові на самоті, Рокко все ж таки вирішив знову кинути зйомки заради сім'ї. Дружина поставилася до його рішення скептично, але зазначила, що в будь-якому випадку любить його таким, яким він є. Однак вона мала право: через деякий час порноактор повернувся до роботи. У 2022 році він втретє відійшов від справ після того, як його двоюрідний брат Габріель Зеро, який допомагав йому знімати фільми і іноді сам грав у них, не пережив серцевого нападу.

Поки що 59-річний Рокко не повернувся до зйомок, але зазначив, що тепер не розкидається обіцянками, що більше ніколи не працюватиме.