Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Консилери: види та особливості

Консилери: види та особливості

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Консилери: види та особливості Консилер — косметичний засіб, який виконує функції миттєвої корекції недоліків шкіри та локального маскування непотрібних деталей на обличчі. Правильно підібраний засіб здатний приховати червоні та пігментні плями, шрами, темні кола під очима та багато інших дрібних вад.

 

Інтернет-магазин Mmeri на своїх сторінках пропонує великий вибір доглядової косметики за всім тілом. Дбайливо доглянуте обличчя та майстерно створений макіяж – запорука впевненості у собі для кожної жінки. Подаруйте собі відчуття впевненості, на яке заслуговує кожна жінка.


Чим може допомогти консилер

 

Існує цілий ряд недоліків та вад шкіри обличчя, які здатний маскувати консилер:


  • Запалення, почервоніння, купероз. Зазвичай з’являються через розширення кровоносних судин. Консилер з ефектом зеленого коректора допоможе нейтралізувати непотрібний червоний відтінок.

  • Пігментація, пігментні плями різного походження. Можуть бути вродженими або з’явитися в процесі життя під дією сонця чи інших чинників. Їх наявність псує загальний тон шкіри. Високопокривний консилер одного тону з відтінком вашої шкіри дозволить рівномірно його вирівняти.

  • Темні кола, набряки під очима. Часто з’являються через недосипання, стреси, алергії. Світлі відтінки консилеру з легким шимер-ефектом та зволожуючими пропрієтарними комплексами ефективно приховають ці неестетичні недоліки.

 

Тому такий засіб — базова косметика як для молодих, так і зрілих жінок.

 

Види консилерів та їх властивості

 

Така косметика відрізняється за формою, текстурою та особливостями застосування, що визначає їх тип: 


  • Кремоподібні — мають легку текстуру. Вони швидко та рівномірно розподіляються на шкірі, створюючи ефект сяючої та здорової шкіри. Тому чудово підходять для епідермісу без серйозних проблем.

  • Паличкові – зручні для локального нанесення на окремі ділянки обличчя. Дозволяють ефективно замаскувати локальні недоліки: вугрі, папіломи, пігментні плями, червоні жилки тощо.

  • Рідкі — відрізняються мають полегшену текстуру і швидко «зливаються» зі шкірою для створення ідеально рівного тону. Рекомендуються для проблемної та жирної шкіри.

  • Компактні — зосереджує в собі щільну, в'язку текстуру з високим вмістом пігменту. Ефективно маскує всі недоліки, але вимагає акуратного нанесення та розподілення.

 

Всі види доступні для онлайн-заказу на mmeri.net з доставкою по Україні.

 

Поради щодо вибору консилеру для різних типів шкіри 

 

Правильний підбір косметики є запорукою досягнення бажаного результату та уникнення непотрібних проблем. Насамперед слід враховувати, для якого типу шкіри потрібен засіб:


  • Для нормальної — підійде консилер-крем легкої текстури з ледь помітним матуванням. Він рівномірно ляже на поверхні, приховуючи невеликі недоліки та дрібні дефекти.

  • Для сухої — варто обрати зволожуючий крем-консилер, збагачений гіалуроновою кислотою, маслами та іншими живильними компонентами. Він пом'якшуватиме та живитиме суху шкіру.

  • Для жирної та проблемної — потрібен рідкий консилер полегшеної текстури, який швидко вбирається, не закупорюючи пори та не провокуючи виникнення вугрів. Також гарною ідеєю буде обрати засіб із матуючим ефектом.

  • Для шкіри з куперозом та розширеними капілярами — слід обирати консилер із зеленим коректором. Він ніжно заховає червоні вкраплення, роблячи тон обличчя рівномірним.

  • Для вікової шкіри, яка має зморшки та ознаки в’янення — ідеально підійде консилер з антивіковими компонентами та заповнювачами зморшок. Він маскуватиме недоліки, одночасно розгладжуючи тонку шкіру навколо очей, губ та на лобі.

 

Магазин mmeri.net — ваш надійний помічник у догляді за шкірою обличчя та створенні макіяжу. В каталозі б’юті-маркету представлено все необхідне для щоденного жіночого ритуалу: засоби для очищення, живлення шкіри, а також безліч варіантів макіяжу на будь-який смак і нагоду.