Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Трамп: світ сміється з США і використовує їх у своїх інтересах

Трамп: світ сміється з США і використовує їх у своїх інтересах

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Трамп: світ сміється з США і використовує їх у своїх інтересах Світ сміється з США і використовує їх у своїх інтересах через політику американського лідера Джо Байдена. Таку причину глузувань назвав колишній президент США Дональд Трамп, виступаючи на праймеріз у Флориді у «супервівторок».

«Наші міста захлеснула злочинність із боку мігрантів, які потрапили до США через Байден. Це ціла нова категорія злочинів. (...) Світ сміється з нас. Світ користується нами», - заявив він.

За словами Трампа, зараз у світі не поважають Вашингтон і називають країну посміховиськом. Він також наголосив, що під час його президентського терміну США були найшанованішою країною у світі.

Колишній американський лідер зазначив, що на даний момент США можна назвати країною третього світу через відсутність безпечного кордону та нечесних виборів, а Байден є найгіршим президентом в історії Сполучених Штатів.

Раніше Трамп висловився про перемоги на праймеріз у «супервівторок», назвавши їх чудовим вечором. Уточнюється, що Трамп лідирує на праймеріз республіканців у понад 10 штатах. У свою чергу Байден у цей день переміг у всіх праймеріз Демократичної партії США.