Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Начальник академії російського генштабу заявив про загрозу «великомасштабної війни в Європі»

Начальник академії російського генштабу заявив про загрозу «великомасштабної війни в Європі»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Начальник академії російського генштабу заявив про загрозу «великомасштабної війни в Європі» Російське агентство «РІА Новини» у четвер розповіло про статтю начальника Військової академії Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації Володимира Зарудницького. Статтю було написано у відомчому журналі «Військова думка» і опинилася «у розпорядженні» агентства.

Не виключена можливість ескалації конфлікту в Україні у великомасштабну війну в Європі, зростає можливість втягування Росії в нові військові конфлікти, переказує головну думку статті «РІА Новини».

"Не виключена можливість ескалації конфлікту в Україні - від розширення учасників "проксі-сил", що використовуються для військового протистояння з Росією, до великомасштабної війни в Європі", - написав генерал Зарудницький.

«Основним джерелом військових загроз нашій державі виступає антиросійська політика США та їх союзників, які ведуть гібридну війну нового типу з метою всебічного послаблення Росії, обмеження її суверенітету та руйнування територіальної цілісності», — цитує генерала агентство Reuters, яке також звернуло увагу на те, що високопоставлений російський військовий офіцер попередив про загрозу переростання конфлікту в Україні у повномасштабну війну у Європі.

Коментарі Зарудницького прозвучали в той час, коли Захід щосили намагається допомогти Україні великою кількістю зброї та грошей після невдалого контрнаступу, зазначає Reuters.