Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У WhatsApp з'явиться нова функція

У WhatsApp з'явиться нова функція

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
У WhatsApp з'явиться нова функція Розробники популярного месенджера WhatsApp запровадили нову функцію. Про це повідомляє портал aidigitalnews.com.

Фахівці розповіли, що користувачі мають можливість управляти діалогами зі сторонніх платформ. Зазначається, що ця опція дозволить клієнтам програми вибирати інтеграцію лише з тими сервісами, яким вони довіряють.

Для наочності експерти навели скріншот бета-версії WhatsApp для Android під номером 2.24.6.2. На розміщеному фото видно розділ Third-party chats (у перекладі з англійської - сторонні чати). Під ним розташовані кнопки Turn off (у перекладі з англійської – вимкнути) та Selected apps (у перекладі з англійської – вибрані програми). При цьому фахівці уточнили, що у разі відключення сумісності чатів з іншими сервісами користувачі не зможуть надсилати або отримувати повідомлення у сторонніх сервісах.

Нова функція знаходиться на стадії розробки і буде доступна в майбутньому оновленні програми.

Раніше в WhatsApp оголосили про запуск обміну QR-кодами із вкладки чатів.
 
"На даний момент користувачі можуть ділитися своїм QR-кодом з налаштувань програми, але ця нова функція запропонує більш прямий і доступний метод прямо з інтерфейсу вкладки чатів", - розповіли фахівці.