Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Лікарка розкрила способи отримати матову шкіру без макіяжу

Лікарка розкрила способи отримати матову шкіру без макіяжу

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Здоров'я
Лікарка розкрила способи отримати матову шкіру без макіяжу Дерматолог-косметолог розповіла про прості способи отримати ідеально рівну матову шкіру без макіяжу, - пише studway.com.ua.

Фахівець пояснила, що отримати рівний тон шкіри, позбутися пігментації, судинних зірочок і рубців після акне або вітрянки можна за допомогою апаратної косметології.
 
За словами лікаря, дуже ефективними є поверхневі лазерні пілінги та шліфування, які не вимагають тривалої реабілітації.
 
"При цьому після серединних лазерних пілінгів необхідний тиждень, щоб шкіра набула бажаного вигляду, і цей момент необхідно враховувати при плануванні соціальної активності", - наголосила косметолог.

"Голчастий радіоліфтинг також здатний зробити шкіру красивішою та доглянутою на вигляд. Після процедури можлива поява набряків, які спадуть за день-два", - додала вона. 

Однак, зазначила лікар, жодні методики не допоможуть привести шкіру до ладу при проблемах зі здоров'ям. Зокрема, косметолог для максимально ефективного результату від косметологічних процедур рекомендувала пацієнтам перевірити стан шлунково-кишкового тракту та гормонального фону, оскільки саме від них залежить зовнішній вигляд шкіри.