Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » The Daily Mail: Екс-інженера Boeing знайшли мертвим після надання свідчень проти компанії

The Daily Mail: Екс-інженера Boeing знайшли мертвим після надання свідчень проти компанії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
The Daily Mail: Екс-інженера Boeing знайшли мертвим після надання свідчень проти компанії Колишнього інженера Boeing з контролю за якістю Джона Барнетта знайшли мертвим у своєму автомобілі через кілька днів після надання свідчень у рамках судового процесу проти компанії. Про це повідомляє The Daily Mail (DM).

Як зазначає видання, 62-річний чоловік пропрацював у компанії 32 роки. Він вийшов у відставку у 2017 році. Барнетт повідомляв про проблеми зі збиранням літаків. Зокрема, він стверджував, що співробітники, щоб уникнути затримок у виробництві літаків Boeing 787 Dreamliner, встановлювали на них браковані деталі.

Поліцейські виявили його тіло у його автомобілі біля готелю у Південній Кароліні. Уточнюється, що причиною смерті стала рана, яку Барнетт завдав сам собі. Розслідування інциденту все ще продовжується.

У 2019 році Барнетт розповів про проблему із системою подачі кисню в літаку 787 Dreamliner. За його словами, у 2016 році він виявив, що аварійна киснева система літака несправна і якщо під час польоту почнеться раптова декомпресія, то всі пасажири залишаться без кисню. Барнетт також стверджував, що на заводі в Чарльстоні, де збирався літак, був слабкий контроль якості, і це загрожувало безпеці польотів.