Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США жінка відібрала ніж у насильника, що напав на неї, і розправилася з ним

У США жінка відібрала ніж у насильника, що напав на неї, і розправилася з ним

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
У США жінка відібрала ніж у насильника, що напав на неї, і розправилася з нимУ США жінка зі штату Луїзіана відібрала ніж у насильника, що накинувся на неї, і розправилася з ним. Про це повідомляє Blaze Media.

Інцидент стався у парафії Сент-Таммані на початку березня. Американка, ім'я якої не розголошується, перебувала у пральній самообслуговування, коли туди увійшов 40-річний Ніколас Транчант. Він одразу ж напав на жінку з ножем і спробував зґвалтувати її.

Постраждалій вдалося відбитися від зловмисника та відібрати у нього зброю. Після цього бій продовжився, і жінка вдарила Транчанта його ж ножем.

На місці події було багато крові, тож поліцейські спочатку вирішили, що поранено жінку. Проте з'ясувалося, що серйозну рану отримав нападник. Його доправили до лікарні, але лікарі не змогли допомогти. Постраждалу також довелося госпіталізувати. Медики заявили, що незабаром вона повністю видужає.

Пізніше з'ясувалося, що Транчант вийшов із в'язниці у грудні 2023 року. 2003-го його судили за приставання до малолітніх, а 2008-го — за крадіжку зі зломом та спробу зґвалтування за обтяжливих обставин. Після звільнення з УДВ він регулярно відзначався в поліції і дотримувався всіх обмежень.

"Я хочу відзначити хоробрість і мужність, виявлену цією жінкою в протистоянні з нападником, і попросити всіх помолитися за її якнайшвидше одужання", - заявив шериф Ренді Сміт.