Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Кому актуальні послуги юриста з ДТП у Києві

Кому актуальні послуги юриста з ДТП у Києві

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Кому актуальні послуги юриста з ДТП у Києві Навіть у разі виникнення незначної аварії на дорозі потрібно засвідчити дорожньо-транспортну пригоду, викликавши відповідні інстанції. Працівники правоохоронних органів фіксують усі події та проводять ретельний допит усіх сторін, включно з свідками, які могли випадково опинитися на місці пригоди.


Через сильну емоційність, яку спричиняє аварія, а також можливі ускладнення, як-от отримання травм чи пошкодження авто працівникам правоохоронних органів на місці не завжди вдається справедливо розібратися у ситуації. Саме тому краще мати поруч фахівця, який спеціалізується на вирішенні подібних питань. І насправді допомога адвоката з ДТП потрібна абсолютно усім сторонам: як винуватцеві, так і постраждалим.

 

Як саме допомагає автоюрист винуватцеві події

 

Дорожньо-транспортні пригоди можуть виникнути внаслідок вашої провини або ж через незалежні фактори. Більш того, саме ви можете спровокувати аварію, основною причиною якої, як потім з'ясується, стане недостатнє освітлення дороги, погане дорожнє покриття (слизька поверхня, вибоїни тощо). І, якщо відповідальності за ДТП з винуватця зняти неможливо, то ступінь провини і, як наслідок, розмір суми компенсації або штрафів можна суттєво зменшити.

 

Адвокат з дорожньо-транспортних пригод встановлює, наскільки дійсно винуватець події був відповідальним за вчинення аварії на дорозі. Задля цього використовується:


  • відео з автореєстратора або дорожніх камер;
  • опитування свідків.

 

Працівники правоохоронних органів, на жаль, не завжди зацікавлені у тому, аби ретельно на місці подій вислухати обидві сторони конфлікту. А якщо розмова ведеться на сильних емоціях, що не дивно, адже під час аварії може постраждати здоров'я людини або статися серйозна поломка транспортного засобу, то справа найчастіше переходить у судову площину.

 

Допомога від автоюристів постраждалій стороні

 

На постраждалу сторону також можуть виписуватися штрафи, які, якщо ви абсолютно невинні у дорожньо-транспортній пригоді, будуть неправомірними. І у такому разі адвокат може оскаржити усі рішення працівників правоохоронних органів.

Більш того, автоюристи спеціалізуються ще й на підготовці усіх необхідних документів для отримання матеріальної компенсації від страхової компанії. Помилки під час звернення до страховиків можуть сприяти їхній відмові. Юристи по ДТП знають усі особливості комунікації з страховими фірмами та допоможуть у складанні пакету документів та представлятимуть ваші інтереси.

 

До речі, автоюристи потрібні навіть свідкам дорожньо-транспортної пригоди. Якщо вас затримали для складання протоколу та ретельного опитування, проте ви не впевнені у тому, що самостійно зможете спілкуватися з правоохоронними органами, краще викликати автоюриста. Або отримати швидку консультацію, яка сьогодні може проводитися навіть у телефонному форматі. Так ви зможете отримати усі необхідні поради щодо того, як спілкуватися з поліцією та уникнути подальшого притягнення до справи.