Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Скандальна порномодель зібралася переспати із сотнею студентів на камеру

Скандальна порномодель зібралася переспати із сотнею студентів на камеру

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Скандальна порномодель зібралася переспати із сотнею студентів на камеру24-річна Бонні Блю заявила, що збирається зайнятися сексом зі студентами коледжів міста Канкун, штат Кінтана-Роо, під час весняних канікул і зняти те, що відбувається.

Минулу скандальну акцію австралійка британського походження влаштувала у листопаді 2023 року. Тоді вона і порномодель Лейлані Мей заявили, що мають намір зайнятися сексом із випускниками австралійських шкіл і сфотографувати те, що відбувається.
 
Моделі уточнили, що зйомки відбуватимуться лише за згодою. Ця витівка викликала великий скандал у місті Голд-Кост, де мешкає Блю.

Зараз вона сказала, що разом з Мей не має наміру вибачатися за нову витівку, «якщо вона доведеться комусь проти вовни, як це сталося в Голд-Кості».
 
«Багато студентів на весняних канікулах хочуть зайнятися сексом. Думаю, що ми, готові до цього і не потребуючи умовлянь, допоможемо жінкам у відпустці, позбавивши їх настирливої уваги молодих чоловіків», — заявила вона.

Блю сказала, що вони збираються знімати чотири-п'ять роликів на день і заробити близько 200 тисяч австралійських доларів (близько 12 мільйонів рублів) за час канікул. При цьому вона попередила, що всі учасники мають бути старшими за 18 років, а відео не викладатиметься в мережу без погодження з ними. Батькам молодих людей вона порадила прийти разом із ними і переконатися, що нічого страшного не відбувається.

Раніше порномодель Енні Найт, відома як «найсексуальніша» жінка Австралії, заявила, що її мета — переспати з 365 чоловіками за рік. 2023 року в ліжку Найт, за її власним твердженням, побували 300 людей.