Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » AP: Трамп набрав потрібну кількість делегатів для номінації від Республіканської партії

AP: Трамп набрав потрібну кількість делегатів для номінації від Республіканської партії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
AP: Трамп набрав потрібну кількість делегатів для номінації від Республіканської партіїЕкс-президент США Дональд Трамп набрав за підсумками чергового дня праймеріз потрібну кількість делегатів для номінації від Республіканської партії, що остаточно зробило його кандидатом на президентські вибори. Про це повідомляє агентство Associated Press (AP).

«За цей вечір, за минулий тиждень і за всі попередні тижні, за величезний успіх, якого ми досягли на цих праймеріз, я хочу всім подякувати. Але що набагато важливіше, нам треба розпочати роботу, щоб перемогти Джо Байдена, найгіршу адміністрацію, найгіршого президента в історії нашої країни», — розповів Трамп.

У матеріалі видання також зазначається, що цьогорічна виборча кампанія стає «матчем-реваншем» між бізнесменом і чинним президентом США Джо Байденом.
 
На думку авторів, цей факт загострить внутрішньополітичну ситуацію в країні, яку ускладнює високий антирейтинг обох політиків.

Раніше Трамп пообіцяв, що у разі свого переобрання на пост президента він звільнить із в'язниць тих, хто був засуджений за участь у штурмі Капітолію 6 січня 2021 року.
 
Він також додав, що перекриє кордон від нелегальної міграції та розпочне нарощування нафтовидобутку.