Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Байден набрав потрібну кількість делегатів для номінації від Демократичної партії

Байден набрав потрібну кількість делегатів для номінації від Демократичної партії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Байден набрав потрібну кількість делегатів для номінації від Демократичної партії Чинний президент США Джо Байден набрав потрібну кількість делегатів для номінації від Демократичної партії на цьогорічні президентські вибори. Про це повідомляє газета Time.

«Для мене велика честь, що широка коаліція виборців, які мають багату різноманітність Демократичної партії по всій країні, знову повірила в те, що я очолю нашу партію – і нашу країну – у момент, коли загроза, яку становить [Дональд] Трамп, є більшою. , ніж будь-коли», - розповів Байден.

Проте автори матеріалу наголошують, що Трампу та Байдену однаковою мірою буде складно вести виборчу кампанію через численні проблеми. Зокрема, чинний американський лідер має переконати свій електорат у тому, що йому вистачає фізичних здібностей у керівництві країною у віці 81 року.
 
Крім того, популярність Байдена в Демократичній партії похитнулася через політику щодо Ізраїлю та його конфлікт з ХАМАС.

Раніше Трамп також набрав необхідну кількість делегатів для номінації від Республіканської партії за підсумками дня праймеріз. Таким чином, обидва політики остаточно стали підсумковими учасниками передвиборних перегонів.