Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Колишня «Міс Всесвіт» потрапила до об'єктиву папараці в бікіні

Колишня «Міс Всесвіт» потрапила до об'єктиву папараці в бікіні

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Колишня «Міс Всесвіт» потрапила до об'єктиву папараці в бікіні Американська модель та актриса, колишня учасниця конкурсів «Міс США - 2012» та «Міс Всесвіт - 2012» Олівія Калпо потрапила до об'єктиву папараці у відвертому вигляді. Відповідні знімки наводить видання Daily Mail.

31-річну манекенницю помітили під час відпочинку на острові Сен-Бартелемі, розташованому у Карибському морі. На розміщених фото дівчина постала у бікіні біло-синього кольору, оформленому абстрактними візерунками та зав'язками, та чорних сонцезахисних окулярах. При цьому на її обличчі був відсутній макіяж, а волосся було зібране в пучок.

Багато читачів порталу захопилися фігурою знаменитості та почали писати компліменти у коментарях під матеріалом.
 
«Гарна дівчина без драми», «Яка вона приголомшлива», «Боже, як мені хочеться мати таку ж красиву фігуру», «Такі справжні фото», «Гарним жінкам легко в цьому житті», — висловлювалися вони.

У лютому користувачі мережі порівняли купальник Олівії Калпо із підгузком. Тоді папараці зняли модель на пляжі в білому бікіні, яке складалося з топу з трикутними чашками та стрінгів на зав'язках із завищеною талією.