Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США вчителька зґвалтувала 12-річного школяра та купила йому iPhone

У США вчителька зґвалтувала 12-річного школяра та купила йому iPhone

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
У США вчителька зґвалтувала 12-річного школяра та купила йому iPhoneУ США під суд потрапила вчителька зі штату Флорида, яка зґвалтувала школяра та заплатила йому за мовчання. Про це повідомляє WFTX-TV.

На початку березня 32-річній Лорен Кінг пред'явили два звинувачення у неналежних стосунках із підопічним. 28 січня жінка дала 12-річному учневі особистий номер і сказала, що він має видаляти всі повідомлення. Після цього вона почала надсилати дитині свої фото в оголеному вигляді та ролики, в яких «здійснює сексуальні акти».

Пізніше Кінг пообіцяла подарувати йому на день народження якусь суму грошей, а потім зустрілася з ним і зайнялася сексом на задньому сидінні своєї машини. Згідно з поліцейським звітом, після цього вона передала школяру 235 доларів, а також купила їжу та худи, щоб він нікому не розповідав про те, що сталося. Пізніше Кінг також купила йому iPhone, навушники та комп'ютер.

За даними слідства, жінка намагалася викликати у дитини ревнощі, стверджуючи, що вступала у сексуальні контакти з іншими школярами.

Батьки дитини звернулися до поліції 3 березня, коли виявили її листування з Кінг. Стверджується, що перед цим вони зателефонували до вчительки, і вона попросила дати їй тиждень, щоб «звільнитися і виїхати». Кінг перебуває під вартою з 7 березня. Перше судове засідання у її справі призначено на 8 квітня.