Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Зеленський анонсував нові удари по Росії

Зеленський анонсував нові удари по Росії

Категорія: Головне, Політика
Зеленський анонсував нові удари по РосіїПрезидент України Володимир Зеленський пообіцяв завдати нових ударів по території Росії. Про це повідомляється в Telegram-каналі голови держави.

Український лідер обговорив нові удари по Росії із військовим керівництвом. За його словами, на нараді було визначено «найвразливіші місця». Президент заявив, що Збройні сили України (ЗСУ) завдадуть ударів з «найбільшою шкодою».

Глава держави зазначив, що з представниками кабміну та оборонно-промислового комплексу України також обговорювалися можливості країни щодо виробництва високотехнологічних дронів.
 
Президент підкреслив, що Україна має таке озброєння, однак воно «має ставати більш далекобійним, масовим і потужним».

Проте радник глави офісу президента України Михайло Подоляк визнав триразову перевагу ЗС РФ над ЗСУ у важкій артилерії. За його словами, російські війська щодня використовують важкий калібр у 2-3 рази частіше, ніж українські.

"Інтенсивні бойові дії на лінії фронту 700-800 кілометрів. Наша сторона використовує від 1,5 до 3,5 тисяч снарядів, російська сторона використовує від 7,5 до 12 тисяч щодня тільки важкого калібру", - заявив він.