Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Нетаньяху звинуватив Захід у втраті пам'яті та совісті

Нетаньяху звинуватив Захід у втраті пам'яті та совісті

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Нетаньяху звинуватив Захід у втраті пам'яті та совістіПрем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху відреагував на заклики країн Заходу провести вибори у країні. Він припустив, що вони могли втратити пам'ять і сумління, пише Financial Times.

Коментуючи висловлювання політиків щодо необхідності виборів, він нагадав, що єврейська держава перебуває у стані війни з рухом ХАМАС, а організація волевиявлення громадян паралізує країну на півроку.
 
«Ви так швидко вирішили відмовити Ізраїлю у праві на захист від монстрів із ХАМАС? Ви так швидко втратили совість», - заявив прем'єр

15 березня лідер демократичної більшості в Сенаті Чак Шумер закликав жителів Ізраїлю позбутися Нетаньяху. За його словами, ізраїльський прем'єр-міністр задля збереження влади пішов на коаліцію із вкрай правими екстремістами.
 
Як вважає партійний лідер, ізраїльський прем'єр готовий йти на великі жертви серед цивільного населення Гази, що призвело до втрати підтримки Ізраїлю у всьому світі.
 
Як вважає Шумер, в Ізраїлі потрібно провести нові вибори для зміни керівництва, лише це зможе забезпечити нормальний розвиток країни.