Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Відома модель зізналася в розбещенні підлітка молодше 16 років

Відома модель зізналася в розбещенні підлітка молодше 16 років

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Відома модель зізналася в розбещенні підлітка молодше 16 років В Австралії потрапила під суд модель і актриса, яка звабила неповнолітнього, молодшого 16 років. Про це повідомляє News.com.au.

У центрі скандалу опинилася 34-річна Меган Скай Бланкада, яка відома австралійцям як учасниця телешоу "Хто хоче стати супермоделлю". Крім того, жінка знялася у фільмах «Вовча яма» та «Привіт, це я».

У четвер, 14 березня, Бланкада зізналася перед магістратським судом Аделаїди, що з січня 2021 по листопад 2023 року ґвалтувала підлітка, якому на момент скоєння злочинів не виповнилося 16 років. Деталі справи не розкриваються, проте відомо, що постраждалий навчався у престижній приватній школі.

Крім того, Бланкаду звинуватили у зберіганні деяких матеріалів, пов'язаних із сексуальною експлуатацією дітей. Як пише Daily Mail, батьки постраждалого вимагали, щоб обвинуваченій заборонили будь-які контакти з підлітками. Адвокат моделі заявив, що вона кається у скоєному та сподівається, що її визнання принесе полегшення потерпілому.

Якщо жінку визнають винною за всіма пунктами звинувачення, їй може загрожувати довічне ув'язнення. Наступне засідання у її справі відбудеться у квітні.