Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Колишня модель Playboy розповіла про труднощі в особистому житті

Колишня модель Playboy розповіла про труднощі в особистому житті

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Колишня модель Playboy розповіла про труднощі в особистому житті 31-річна колишня модель еротичного журналу Playboy Луанна Жасмін розповіла, що вважає себе такою ж привабливою, як Дженніфер Лопес, але при цьому чоловіки їй постійно зраджують. Про труднощі в особистому житті жінки повідомило The Sun.

Жасмин розповіла, що вважає себе володаркою еталонної краси: у неї темне довге волосся, світло-зелені очі та ідеальна постать, але при цьому майже кожен колишній хлопець їй зраджував.
 
«Я досягла бездоганного кольору обличчя, зробила новий ніс і губи, скоригувала форму вилиць, встановила вініри. На це я витратила тисячі доларів. Невже чоловіки знаходять когось красивішим за мене?», — запитала модель.

Водночас Жасмін зізналася, що сама обирає чоловіків лише зовнішності. За словами екс-моделі, всі її обранці за типажем нагадували Генрі Кавілла, який зіграв Супермена.
 
«Мені подобається, коли брутальні чоловіки обсипають мене компліментами. Але як тільки вони розуміють, що маю характер і розум, починають шукати собі іншу подружку», — пояснила вона.

Знаменитість додала, що чоловіки не тільки зраджували їй, а й часто вигадували найбезглуздіші відмовки, щоб приховати брехню. Жасмин не подобається, що чоловіки цінують її лише за зовнішність, але щоб таки знайти хлопця, вона продовжує вдосконалювати зовнішність, і не знає, як вирватися з цього порочного кола.

«Я втратила віру у чоловіків. Зараз я самотня і намагаюся уникати любовних зв'язків за всяку ціну. Я розумію, що для продовження стосунків мені потрібне щось більше, ніж метелики в животі. Іноді я думаю, що мені слід зменшити свої стандарти і знайти гарного хлопця, не наділеного гарною зовнішністю», — підсумувала екс-модель.