Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Німеччині на базі «Рамштайн» розпочалася 20-та зустріч із питань оборони України

У Німеччині на базі «Рамштайн» розпочалася 20-та зустріч із питань оборони України

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
У Німеччині на базі «Рамштайн» розпочалася 20-та зустріч із питань оборони України Як повідомляє Міноборони України, для Києва пріоритетами на цьому засіданні є надання систем ППО та ракет до них, а також ракети далекого радіусу дії. «Постійним пунктом обговорення залишаються артилерійські снаряди, особливо калібру 155 мм, сучасні системи РЕБ та ЕР, бронетехніка», додали у військовому відомстві України.

Крім того, як повідомляло раніше сьогодні агентство Reuters, це засідання групи «Рамштайн» важливо ще й тим, що міністр оборони США Ллойд Остін спробує переконати європейських союзників у тому, що адміністрація Джо Байдена, як і раніше, віддана підтримці України, навіть незважаючи на те, що у Вашингтона практично закінчилися гроші на допомогу Україні.

«Війська України стикаються із суворими умовами та важкими боями. А мирні жителі України витримують постійний шквал російських ракет та іранських безпілотників. Але Україна не відступить, і США також. Тому наше сьогоднішнє послання зрозуміле: Сполучені Штати не допустять поразки України. Ця коаліція не допустить поразки України, і вільний світ не допустить поразки України», - заявив міністр оборони США.