Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США закликали запровадити санкції проти всіх причетних до ремонту Кримського мосту

У США закликали запровадити санкції проти всіх причетних до ремонту Кримського мосту

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
У США закликали запровадити санкції проти всіх причетних до ремонту Кримського мостуЧлен Палати представників конгресу США від Демократичної партії Грегорі Мікс закликав запровадити санкції проти всіх причетних до будівництва, ремонту та обслуговування Кримського мосту. Відповідна пропозиція міститься у законопроекті, внесеному конгресменом на розгляд конгресу.

«Вимагати введення санкцій щодо будь-якої іноземної особи, яка свідомо бере участь у будівництві, технічному обслуговуванні чи ремонті тунелю або мосту, який з'єднує материкову частину Росії з Кримським півостровом», — йдеться у назві законопроекту.

Законопроект було внесено до конгресу 15 березня, після чого було передано на розгляд до Судового комітету та Комітету з закордонних справ Палати представників США. На момент написання матеріалу повного тексту законопроекту опубліковано не було.

У разі схвалення законопроекту обома палатами конгресу (Палатою представників і Сенатом) та підписання президентом США проект набуде законної сили.