Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Британії «Вчителька року» спокусила 16-річного підлітка і втратила професію

В Британії «Вчителька року» спокусила 16-річного підлітка і втратила професію

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
В Британії «Вчителька року» спокусила 16-річного підлітка і втратила професію У Великій Британії вчителька, яка спокусила 16-річну школярку, відсиділа у в'язниці і довічно втратила право працювати за професією. Про це повідомляє The Sun.

32-річну Ерін Хебблуайт із Лондона засудили до двох років в'язниці у 2021 році. Слідство довело, що жінка почала писати особисті повідомлення підлітку, а згодом схилила її до сексу.
 
Вперше вона зґвалтувала ученицю, яка раніше не мала ні з ким романтичних стосунків, у туалеті ресторану під час вечері на День святого Валентина. Постраждала також розповіла, що Хебблуайт змушувала її позувати для фото у оголеному вигляді.

Рідні помітили зміни у зовнішності та поведінці дівчини. Після цього вони відібрали телефон і знайшли листування з Хебблуайт. Вчителька була на хорошому рахунку у школі, перед арештом її висунули на звання «Учитель року».

Жінка визнала себе винною за чотирма пунктами звинувачення, включаючи відміну неповнолітнього до сексуальних стосунків та виготовлення непристойних фотоматеріалів за участю неповнолітнього. Хебблуайт засудили на два роки в'язниці і на 10 років заборонили спілкуватися з потерпілою.

У березні комісія з порушень у галузі освіти прийшла до висновку, що Хебблуайт не покаялася у своїх діях і становить небезпеку для школярів. Їй заборонили займатися педагогічною діяльністю на невизначений термін.
 
"Крім того, враховуючи серйозність її доведених злочинів, Хебблуайт не має права подавати прохання про відновлення прав на викладання", - йдеться у заяві комісії.