Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ле Пен: переговори щодо України йдуть з Китаєм та Туреччиною, без участі Франції та ЄС

Ле Пен: переговори щодо України йдуть з Китаєм та Туреччиною, без участі Франції та ЄС

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Ле Пен: переговори щодо України йдуть з Китаєм та Туреччиною, без участі Франції та ЄС Лідер фракції правої партії «Національне об'єднання» у французькому парламенті Марін Ле Пен заявила, що Європейський союз (ЄС) та Париж виключені із процесу переговорів щодо врегулювання конфлікту в Україні. Про це вона заявила радіостанції France Inter.

«Ми знаємо, що сьогодні переговори [щодо врегулювання конфлікту в Україні] тривають. Але вони йдуть без участі Франції і без участі Європи», — зазначила Ле Пен.

На її думку, переговори щодо українського конфлікту сьогодні відбуваються за сприяння Туреччини та Китаю. Водночас, наголошує французький політик, європейські лідери залишаються осторонь цього процесу. Вона додала, що Європі було б логічно брати участь у конфлікті як «арбітр і переговорник», оскільки конфлікт розгорнувся неподалік її території.

Раніше Марін Ле Пен висловилася, що президент Франції Еммануель Макрон раніше вів країну до хаосу, але його останні висловлювання показали, що тепер він веде Францію до війни.