Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Путін – про обстріл Білгородської області: «ми можемо відповісти тим самим»

Путін – про обстріл Білгородської області: «ми можемо відповісти тим самим»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Путін – про обстріл Білгородської області: «ми можемо відповісти тим самим»Путін прокоментував повідомлення про обстріл Білгородської області з боку України останніми днями.

Путін заявив, що російська влада має намір забезпечити безпеку прикордонних регіонів, але не уточнив, як саме він має намір це зробити.

«Звичайно, ми можемо відповісти тим самим. Ось тим же можемо відповісти. І по цивільній інфраструктурі, і по всіх інших подібних об'єктах, по яких противник завдає ударів. У нас є свої погляди щодо цього і свої плани. Ітимемо по тому, що ми намітили», — сказав Путін.

«Передусім хочу висловити слова подяки та захоплення жителями Білгородської області та інших прикордонних регіонів», — заявив він.

Хоча Путін каже, що російські війська можуть відповісти ударами по цивільній інфраструктурі України, повідомлення про такі удари надходять практично щодня після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Розташований неподалік Білгорода Харків постійно зазнає обстрілів, російським артилерійським і ракетним вогнем у ньому було зруйновано цілі райони. У вівторок президент України Володимир Зеленський заявив, що лише протягом березня по Сумській області було випущено близько 200 керованих авіабомб.

Раніше Путін говорив про можливість створення на території України якоїсь «санітарної зони», щоб запобігти можливості ударів по Росії.