Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Салліван: США продовжать підтримувати Україну «щодня і всіма доступними способами»

Салліван: США продовжать підтримувати Україну «щодня і всіма доступними способами»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Салліван: США продовжать підтримувати Україну «щодня і всіма доступними способами»Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що Вашингтон вірить у перемогу України, і закликав українців вірити у зусилля США щодо прийняття критично важливого пакету допомоги Україні.

Про це він сказав на брифінгу в Києві з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком після закінчення свого візиту до України, повідомляє «Європейська правда» із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я тут сьогодні, щоб сказати, що ми віримо у вас. Ми віримо, що ви переможете. Ми віримо, що ви збудуєте світле майбутнє для українського народу, сильнішу демократію, стійку та безпечну країну, яка зможе відобразити майбутню агресію. І ми будемо вашим партнером на кожному етапі шляху», - сказав радник Байдена.

Салліван підкреслив, що знаходиться у Києві, «щоб сказати, що ви повинні вірити у Сполучені Штати. Ми стояли на вашому боці від початку цієї війни. Ми надали величезну підтримку і продовжуватимемо робити це щодня всіма доступними нам способами».

«Я знаю, що є питання через вагання в нашому Конгресі протягом місяців, які пройшли без ухвалення додаткового законопроекту, пакету допомоги, на який ви дійсно розраховуєте і за який президент Байден бореться щодня… На наш погляд, ми впевнені, що доб'ємося цього», - заявив Салліван.

Єрмак заявив, що отримав від Джейка Саллівана «абсолютно безперечну тезу про двопартійну підтримку Сполучених Штатів