Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Bloomberg: Білий дім заборонить вивішувати у посольствах ЛГБТ-прапори

Bloomberg: Білий дім заборонить вивішувати у посольствах ЛГБТ-прапори

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Bloomberg: Білий дім заборонить вивішувати у посольствах ЛГБТ-прапориБілий дім США заборонить вивішувати в посольствах ЛГБТ-прапори (діяльність міжнародного громадського руху ЛГБТ визнана в РФ екстремістською та заборонена), пише Bloomberg з посиланням на джерела у Демократичній партії. За даними агентства, такого рішення домагався речник Майк Джонсон з метою укладання угоди про ухвалення бюджетного законопроекту.

Згідно з матеріалом Bloomberg, тепер у посольствах буде заборонено вивішувати будь-які прапори, окрім державного прапора США. Зазначається, що під заборону потраплять полотна на підтримку Дональда Трампа з гаслом «Зробимо Америку знову великою».
 
Особисте використання прапорів із символікою ЛГБТ (діяльність міжнародного громадського руху ЛГБТ визнано в РФ екстремістською та заборонено) співробітниками посольств не заборонено, зазначає Bloomberg.

Агентство пише, що деякі посольства вивішували ЛГБТ-прапори (діяльність міжнародного громадського руху ЛГБТ визнана в РФ екстремістською та заборонена) під час «Місяць гордості», який щорічно проходить у США у червні. "Місяць гордості" відзначається в країні з 1969 року, після протестів за права сексуальних меншин.