Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Михайло Подоляк: Україна не має відношення до теракту у «Крокус Сіті Холлі»

Михайло Подоляк: Україна не має відношення до теракту у «Крокус Сіті Холлі»

Категорія: Головне, Політика
Михайло Подоляк: Україна не має відношення до теракту у «Крокус Сіті Холлі»Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк записав відеозвернення у телеграмі, в якому запевнив, що Україна не має відношення до теракту у підмосковному «Крокус Сіті Холлі».

«Давайте зафіксуємо: Україна абсолютно точно не має жодного стосунку до цих подій. По-перше, тому що ми маємо повноцінну, повномасштабну, величезну, інтенсивну війну з російською регулярною армією і з Російською Федерацією як країною. І безвідносно до всього все буде вирішено саме на полі бою для України. Важливо провести ефективні бойові дії, наступальні дії у тому, щоб знищити російську регулярну армію й у такий спосіб закінчити цю війну. По-друге, Україна ніколи не використовувала терористичні методи війни, тероризм як метод на відміну від Російської Федерації», — заявив Подоляк.

«Тому ще раз наголошую на жодному відношенні до терактів чи до стрілянини, або як ви можете це назвати, у «Крокус Сіті Холлі» Україна точно не має», — повторив Подоляк.