Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Теракт у «Крокус Сіті Холлі». Угруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальність

Теракт у «Крокус Сіті Холлі». Угруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальність

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Теракт у «Крокус Сіті Холлі». Угруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальністьУгруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напад на «Крокус Сіті Холл». Однак незалежного підтвердження цієї інформації немає, повідомляє ВВС.

Уточнюється, що повідомлення про це поширило інформаційне агентство ІДІЛ Amaq.

ІДІЛ (організацію визнано терористичною та заборонено в Росії та інших країнах світу) взяла на себе відповідальність за напад на «Крокус Сіті Холл».

У повідомленні терористів також стверджується, що нападники згодом «благополучно повернулися на свої бази».

Восьмого березня сім країн попередили про загрозу можливих терактів у Росії протягом 48 годин.

За останніми даними Слідчого комітету РФ, у теракті загинуло 60 людей. У СК РФ додали, що кількість загиблих може збільшитись.

У Мережі з'явилися кадри того, як бойовики на автомобілі «Рено» із чорним дахом прибули до «Крокус Сіті Холл» і одразу відкрили вогонь, і як вони залишили «Крокус» після теракту на великій швидкості.

22 березня у підмосковному «Крокус Сіті Холлі» стався теракт. Тисячі людей приїхали на концерт музичного гурту. За попередніми даними, троє невідомих у камуфляжі, без масок, зайшли до будівлі та почали розстрілювати людей впритул.

Станом на ранок 23 березня відомо щонайменше про 60 загиблих, понад 115 людей госпіталізовано до лікарень, з них 60 у тяжкому стані. Серед потерпілих є діти.